Ruben Nicolai gaat voor Jennifer Hoffman als Mooiste Vrouw van Nederland

Redactie 17 mei 2018 Entertainment

Hij is de natte droom van elke schoolpleinmoeder en is ongetwijfeld een van de grotere babemagnets van ons land. In navolging van technovlinder Kaj Gorgels, gaan we dit keer naar de barbershop met ex-Lama en RTL Boulevard anchorman Ruben Nicolai!

Als presentator van RTL’s showbusinessshow ziet hij natuurlijk de mooiste vrouwen aan de desk voorbij schuifelen. Maar wie zijn in de ogen van Ruben Nicolai nou de 5 mooiste vrouwen van ons land? We gingen langs bij de coolste barbershop van Amsterdam, da’s Cut Throat, voor een scheerbeurt en een goed gesprek.

Écht grappig

We kunnen je vertellen. Ruben heeft er kijk op. Hij komt met een heerlijk lijstje op de proppen waar nauwelijks een speld valt tussen te krijgen. Zijn favoriet? Jennifer Hoffman, de stoute fantasie van elke schoolpleinvader. “Jennifer is het voorbeeld van prachtig totaalvoetbal. Schitterend, echt een plaatje om te zien. En ze is écht grappig. Dat is ook echt belangrijk dat je kan lachen met iemand. Ze is slim. Ze heeft een vak gekozen waar ze op haar plaats is. Ze is, ja…”

Kunnen we dit zien als een open sollicitatie? “Ik heb gehoord dat ze inderdaad weer vrijgezel is. Maar als mensen daar dan heel hard om gaan juichen is dat nogal lullig.”

Afijn, feit is dat de natte droom van elke schoolpleinmoeder en de stoute fantasie van elke schoolpleinvader allebei vrijgezel zijn… Die twee moeten op date! Die gaan in elk geval samen heel hard lachen, dat kan niet anders. Welke matchmaker koppelt ze even aan elkaar?

Reageer op artikel:
Ruben Nicolai gaat voor Jennifer Hoffman als Mooiste Vrouw van Nederland
Sluiten