Als je een grote portemonnee hebt, helpt deze robot je een pro tafeltennisser te worden

redactie 30 okt 2018 Entertainment

Professioneel tafeltennisser Richard Prause heeft samen met het bedrijf Butterfly een machine ontwikkeld die een ware pingpong-pro van jou moeten maken. Als je een grote carrière in de tafeltennisscene ambieert hopen we dat je een minstens zo grote portemonnee hebt: Prause’s pingpong-robot genaamd Amicus kost je namelijk een kleine 2000 eurootjes.

120 balletjes per minuut

Voor dat geld krijg je een machine die van jou een onverslaanbare pingpongspeler gaat maken. De robot heeft twintig voorgeprogrammeerde oefeningen die jouw skills moeten aanscherpen. Zo vuurt ‘ie dik 120 balletjes per minuut op je af, allemaal met een verschillende snelheid en baan waarin ze door de lucht schieten. De machine zorgt ervoor dat elke oefening totaal willekeurig is.

Kek filmpje

Ook kun je via IOS of Android verbinding maken met de robot om zo zelfbedachte oefeningen in te stellen. Zoals bij elk hippe technologie product zit er ook weer een kek filmpje bij dat je warm moet maken om je portemonnee te trekken. Hier de poging van Butterfly en Richard Prause.

Reageer op artikel:
Als je een grote portemonnee hebt, helpt deze robot je een pro tafeltennisser te worden
Sluiten