Voor een kleine 900 euro heb je deze hightech bril op je neus liggen

We kennen allemaal Google Glass nog wel. Hoe leuk de features van die bril ook waren, eindigde het als een flop. Misschien was dat montuurtje iets te futuristisch. Nu is er een ander bedrijf genaamd North dat een poging waagt smartglasses tot een succes te maken.

Geen lomp apparaat

Om te beginnen is het design van dit brilletje is een stuk conventioneler. Niemand wil een lomp apparaat met twee glaasjes op z’n gezicht dragen. North heeft alle technologie in de bril dus een stuk subtieler verwerkt. Het brilletje projecteert berichten en basisinformatie op de glazen. Denk aan het weer, de tijd en whatsappjes.

Ring

Ondertussen is ‘ie altijd in verbinding met je telefoon. Ook kun je ‘m verbinden met Alexa en op die manier bijvoorbeeld om de weg vragen. In de bril zitten namelijk een microfoon en speakertje verwerkt. Toch wordt de bril voornamelijk met een ring bestuurd. Zal er wel raar uitzien als je op straat aan het babbelen bent met je bril terwijl je met je vinger heen en weer zwaait. Met een prijskaartje van een kleine 900 euro is  ‘ie aan de prijzige kant, maar je kunt ervan uitgaan dat als dit aanslaat de toekomstige modellen zullen zakken in prijs. De toekomst is nabij.

bril
Foto: North
Reageer op artikel:
Voor een kleine 900 euro heb je deze hightech bril op je neus liggen
Sluiten