Disney dropt nieuwe trailer van Star Wars: Rise of Skywalker

redactie 26 Aug 2019 Entertainment

We weten al dat Disney+ op 12 november wordt gelanceerd in Nederland en dat we vanaf dan ook de nieuwe Star Wars-serie kunnen checken, de trailer van The Mandalorian staat al een paar dagen online. Nu gooit Disney ook nog eens een nieuwe trailer van Star Wars: Rise of Skywalker op het internet.

Disney is druk bezig met verschillende releases, vooral de streamingdienst Disney+ heeft de laatste tijd veel prioriteit. We zouden bijna vergeten dat de laatste film uit de Skywalker saga van Star Wars binnenkort uitkomt. Wij hebben ontzettend veel zin om te kijken of Rey nog wordt verleid door de Dark Side en welke rol Darth Sidious speelt. Vanaf 18 december krijgen we antwoord op deze vragen en meer, want dan draait de film in de Nederlandse bioscopen.

The Mandalorian

The Mandalorian is het paradepaardje van de nieuwe streamingdienst van Disney. Het succes van Disney+ is dus een klein beetje gekoppeld aan het succes van de serie. Daarom heeft Disney ervoor gekozen om Jon Favreau aan te stellen als regisseur. Hij tekende eerder ook al voor de succesvolle Lion King remake. Hij zei in een interview met The Hollywood Reporter dat de serie ‘een duistere en bizarre kant’ van het Star Wars-universum laat zien.

In de serie volgen we, in de schaduw van de New Republic, een zwijgzame premiejager. De eerste trailer is in ieder geval lekker duister. Dat merk je al bij het openingsshot. We zien natuurlijk Pedro Pascal, die de hoofdrol speelt. Je kunt hem kennen van Game of Thrones. Je weet wel, die gozer waarbij The Mountain zijn ogen van uitpuilt.

Reageer op artikel:
Disney dropt nieuwe trailer van Star Wars: Rise of Skywalker
Sluiten