Eerste trailer van Captain Marvel ziet er epic uit

redactie 19 sep 2018 Entertainment

De fans van Marvel hebben al een tijdje moeten wachten op de eerste film met een vrouwelijke hoofdrol. Captain Marvel is vanaf volgend jaar dan eindelijke op het witte doek te bewonderen. Nu de trailer uit is kunnen we alvast een beetje kennis maken met de nieuwe Captain.  En het is best wel een aangename kennismaking.

Captain Marvel is iedere keer weer een andere persoon. De afgelopen jaren hebben verschillende personages deze rang op zich genomen in de stripboekjes. In de bioscoopfilm is Carol Danvers (gespeeld door Brie Larson) verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van Captain Marvel. Ze moet haar thuisplaneet en de rest van het universum beschermen tegen het kwaad. Dat is best wel een verantwoordelijke taak.

Geldzaken

Omdat Wonder Woman van de concurrent DC Comics een enorm succes was, vond filmproducent Kevin Feige het tijd worden voor een vrouwelijke hoofdrol in een Marvel-film. Eerder dacht hij dat hij aan zo’n film niet genoeg geld kon verdienen. De trailer is inmiddels al 19 miljoen keer bekeken, dus dat komt wel  goed.

De invasie van de aarde

Carol Danvers heeft in het begin in de film al haar krachten al. Ze laat haar leven op aarde achter om zich aan te sluiten bij de Starforce, een elite militair team van de Kree. Ze moet het opnemen tegen de Skrulls, beruchte slechteriken uit het Marvel universum. Ze zijn pittig gevaarlijk omdat ze van uiterlijk kunnen veranderen. Talos is de leider van dit olijke gezelschap, hij is bezig om een invasie te plannen van de aarde.

Hoe dat allemaal afloopt kun je op 8 maart 2019 zien, dan draait Captain Marvel in de Nederlandse bioscopen.

RTL

Reageer op artikel:
Eerste trailer van Captain Marvel ziet er epic uit
Sluiten