Puma en Bruut komen met toffe collabs

Redactie 21 Feb 2019 Entertainment

Onze vrienden van Bruut vieren feest! Ze bestaan inmiddels vijf jaar en dat laten ze niet onopgemerkt voorbijgaan. Ze hebben al een aantal toffe samenwerkingen uitgebrach, maar het einde is nog lang niet in zicht. Vandaag komen ze met een nieuwe gruwelijke collabs: Bruut x Puma!

De twee zijn al jaren dikke matties met elkaar, Puma was namelijk een van de eerste merken die bij Bruut kwam te liggen. Ter eren van het vijfjarig bestaan wordt er samen een Football Jersey uitgebracht. Dit item staat symbool voor het goede samenspel tussen Bruut en Puma in de afgelopen jaren. De Football Jersey wordt nu al goed ontvangen, aangezien we al een paar grote namen in mogen spotten zoals: Armin van Convo, Bizzey, Kraantje Pappie, Johnny 500 & Nicky Romero.

We mogen twee verschillende Jerseys verwachten, namelijk een witte en een zwarte. Beide zijn voorzien van het originele Puma logo en aan de andere kant van de borst zal het speciale Bruut 5 years Anniversary embleem verschijnen. De fotografie is verzorgd door Ali Mousavi en het concept + Art direction Door Lisa Wals. Check ze hieronder:

 

Samenwerkingen met topspelers

Puma heeft zich ontwikkeld als een gevestigde naam in de game. Modellen als de Puma Suede en de nieuwe Thunder zijn onmisbaar in het huidige straatbeeld. Ook bindt Puma veel topsporters aan zich, zoals Usain Bolt en voetballers zoals Antoine Griezmann (Atletico Madrid), Sergio Agüero (Manchester City) en Marco Reus (Dortmund). Naast deze legendes werkt Puma ook samen met verschillende artiesten, waarvan Rihanna met haar Fenty lijn de kroon spant.

Voor Bruut is dit nog niet de laatste samenwerking, dus houd hun social media goed in de gaten. Natuurlijk zien jullie het volgende nieuws over onze vrienden ook snel genoeg weer op de site verschijnen.

Release: De Puma X Bruut Football Jerseys komen op 21 februari om 10:00 uur online
Prijs: €50,-
Maten: S tm XL

Winnen?

Wij geven een zwart en een wit shirt weg. Drop in de comments op Facebook een GIF-je, dan kiezen wij er twee winnaars uit. Succes!

Reageer op artikel:
Puma en Bruut komen met toffe collabs
Sluiten