Op deze 5 manieren kun jij GOUD geld verdienen met Pokémon GO

Pokémon GO neemt letterlijk ons dagelijks leven over. Het heeft de afgelopen weken vele miljoenen fans bereikt maar ook vele miljoenen haters. Maar hoezo haten we eigenlijk een spelletje wat vooral veel goeds brengt. En dan hebben we het niet alleen over kids die weer even veel buitenspelen als kids in de jaren ’90, maar vooral ook om de grote economiche impact die het spel heeft.

Wij hebben speciaal voor jou verschillende manieren op een rijtje gezet om geld te verdienen aan de Pokémon GO hype:

1. Verkoop je Pokémon GO account voor veel centen

Mocht je nou echt een hoog level account hebben inclusief een paar epische Pokémon, verkoop dan gewoon je account via eBay. Er gaan al level 20 accounts voor €500 over de digitale toonbank. Wees uiteraard wel voorzichtig omdat het verkopen van accounts altijd illegaal is en je dus ook helemaal geen cent terugkrijgt mocht je opgelicht worden.

2. Verhuur jezelf als Pokémon trainer of lever diensten als Pokémon taxi en tour-guide

Er is in Amerika zelfs een gozer die een mini-van heeft omgebouwd tot Pokémon Express, hij stopt langs alle plekken waar bijzondere Pokémon zijn gevangen en uiteraard alle Pokéstop en Pokegyms in de stad. Mocht het rijden van een busje nou iets teveel van het goede zijn dan kun je altijd nog eieren broeder. Jep, voor €1 per kilometer lopen. Dus trek je wandelschoenen maar vast aan.

 

Een foto die is geplaatst door ?? SorryAboutYourCats (@sorryaboutyourcats) op

3. Het aanbieden van cheats en hacks 

Mocht je nou echt wanhopig geld willen verdienen stort je dan in de shady business van Pokéhacks. Voor €10 kunnen gebruikers een hack laten installeren door een scriptkiddie die de Pokémon GO app trolled en ‘m laat denken dat je heel ergens anders bent in de wereld. Een soort GPS-jammer waardoor je alle Pokémon kan vangen zonder ook maar een stap te verplaatsen. Je kunt hiervoor gebanned worden maar er zijn ook al hackers die voor $199 dollar je cheats aanbieden die zelfs Nintendo niet kan vinden. Of wat dacht je van een een totaal geprepareerde iPhone 6 inclusief alle hacks die er zijn voor $899 dollar.

4. Inspelen op de marketing hype van Pokémon GO

Je kunt bijvoorbeeld ook domeinnamen registreren die iets te maken hebben met Pokémon of wat dacht je van offline marketing zoals het plaatsen van lure modules voor winkels en horecazaken, jij draagt binnenkort gewoon de titel Pokémon GO. Maar ook promotiespullen zoals het kopen van Pokéman pakken op eBay of AliExpress om deze vervolgens weer door te verkopen in Nederland doet het goed. Let wel even op de invoerrechten, BTW en inklaringskosten als je een container uit China laat overkomen. Last but not least: draagbare opladers, deze dingen gaan als zoete broodjes over de toonbank omdat Pokémon GO batterij slurpt als een gek. Koop deze dingen in en verkoop ze door met een beetje winst. 

5. Het schrijven van een online Pokémon GO guide 

Jij schrijft als Pokémon GO expert gewoon een gids waarin gamers alle tips krijgen, geheime plekken voor epische Pokémon, tips en tricks en andere bijzondere weetjes over het spel. Verkopen voor een paar euro per stuk via een 1-minuut website zoals Shopify en je wordt slapend rijk. 

Reageer op artikel:
Op deze 5 manieren kun jij GOUD geld verdienen met Pokémon GO
Sluiten