De laatste trailer van Ready Player One is episch en laat een woeste King Kong zien

Redactie 21 mrt 2018 Entertainment

Een van de meest lijpe spelletjes wereld die we ooit hebben gezien moet wel ‘The Oasis’ zijn. Een virtual reality wereld waarin alles mogelijk is. Helaas bestaat de wereld nog niet echt, maar kunnen we die wel zien in de nieuwe film ‘Ready Player One’ van Steven Spielberg. Recent is de laatste trailer voor de première gereleased, waar we onder andere een woeste King Kong kunnen aanschouwen.

Doordat de film zich grotendeels in deze virtual reality wereld afspeelt, valt er de mogelijkheid om coole personages uit andere  films te gebruiken. Zo zien we de ijzeren reus uit de film ‘De IJzeren Reus’ en King Kong. Ook zien we een paar dinosaurussen waarvan je zou kunnen denken dat die uit Jurassic park komen.

Verhaal ‘Ready Player One’

De film speelt zich af 2045 en onze ‘echte’ wereld staat op de rand van complete chaos. Er is dus een ontsnapping voor de mensen, de virtuele wereld ‘The Oasis’. Deze wereld is gemaakt door James Haiilday en met zijn dood laat hij een easter egg achter in de virtuele wereld. Degene die de easter egg vindt krijgt totale controle over The Oasis en al het geld van James Haiilday. Hoofdpersoon Wade Watts neemt deel aan de jacht op de easter egg. Iedereen wil de macht over de wereld omdat die bijna net zo belangrijk is geworden als de echte wereld. Een spannend, origineel idee voor een film en met Steven Spielberg die de touwtjes in handen heeft, moet de film wel een megasucces worden.

Nieuwe Trailer

De nieuwe trailer ziet er superdik uit. We komen meer te weten over wat er in de ‘echte’ wereld aan de hand is. Een planeet die langzaam doodgaat waardoor de online virtuele wereld steeds belangrijker voor de mensen wordt. Ook zien we meer over hoe de besturing voor het spel werkt en wat er allemaal wel niet te doen is in dit fantastische online universum.

‘Ready Player One’ is vanaf 29 maart te zien in de bioscoop en lijkt ons eentje die je niet mag missen. Check de trailer hieronder om je helemaal te laten overtuigen.

Foto: screenshot YouTube

 

 

 

 

 

Reageer op artikel:
De laatste trailer van Ready Player One is episch en laat een woeste King Kong zien
Sluiten