Nog even wachten, Playstation 5 komt pas in 2020

Het duurt nog even voordat je in de rijen kunt gaan staan voor de nieuwe Playstation 5. Eerdere geruchten meldden dat de console in 2019 zou uitkomen en zelfs waren er bronnen die berichtten dat we dit jaar nog een PS5 controller in onze handen zouden liggen. Het blijkt dus allemaal niet waar en zoals het er nu uitziet komt ‘ie in 2020.

Eigenlijk ook helemaal niet zo raar. De Playstation 4 is nu vijf jaar uit en er komen nog steeds dikke games uit op deze console. In principe zijn we nog niet toe aan iets nieuws. De Playstation 4 kwam zeven jaar na nummero 3 uit, dus dit zou mooi gelijk vallen voor het vijfde deel.

Helmpie op?

Het nieuws komt vanuit de wel bekende gamesite Kotaku. Bronnen zouden aan de mannen achter de website hebben vertelt dat ‘ie pas in 2020 in de winkels verschijnt. Een aantal gameontwikkelaars zouden op de hoogte zijn van de grootse plannen van Playstation. Dat de console in 2019 uitkomt is onwaarschijnlijk, laat staan dit jaar nog. Stiekem toch wel jammer dat we nog twee jaar moeten wachten om Fifa in nóg betere kwaliteit te spelen. Met deze console kunnen we nog wel even door, maar we zullen het nieuwe kindje van Playstation met open armen ontvangen als het zover is. Wel vragen we ons af wat voor nieuwe shit de Playstation 5 ons gaat tonen? Helmpie op en je zit in de echte game? Tekenen wij voor!

Foto: Fanmade

Reageer op artikel:
Nog even wachten, Playstation 5 komt pas in 2020
Sluiten