Met Playstation Now kan jij op je PC en PS4 oneindig veel games spelen

Redactie 14 mrt 2017 Entertainment

Sony kondigde vandaag grootse plannen aan in het brengen van PS4 games naar de Playstation Now service. Op dit moment biedt Sony met Playstation Now (PS Now) de mogelijkheid om PS3 games online te streamen naar je PS4 of PC voor $19.99 USD (€16.99) per maand. Sony heeft nog geen datum bekend gemaakt waarop de games worden toegevoegd of welke games dat zullen zijn maar we weten wel dat er voor toevoeging van PS4 games geen extra kosten zullen worden berekent

Dit nieuws komt vlak nadat Microsoft hun eigen Xbox Game Pass heeft aangekondigd, een maandelijks abonnement waar je $9.99 USD per maand voor betaald. Met dit abonnement ben je in de gelegenheid om games te downloaden in tegenstelling tot de PS Now waar je de games streamt.

Sony zal een privé test uitvoeren in de komende weken en zegt dat actieve gebruikers van PS Now hun inbox in de gaten moeten houden voor een uitnodiging. De wereld van games staat op het punt voorgoed te veranderen wanneer Xbox Game Pass en PS Now volledig functioneel en live zijn.

Afbeeldingsresultaat voor playstation now

Reageer op artikel:
Met Playstation Now kan jij op je PC en PS4 oneindig veel games spelen
Sluiten