Peter Pannekoek gaat Johnny de Mol finaal afmaken

Redactie 13 dec 2018 Entertainment

Volgende week dinsdag is het zover: dan mag een select groepje Johnny de Mol helemaal de grond in boren tijdens The Roast of Johnny de Mol. In het gezelschap bashers vinden we onder andere Danny Froger, Najib Amhali en Patty Brard terug, maar het hoogtepunt belooft zoals altijd de snoeiharde Peter Pannekoek te worden.

In een kort fragment zien we al een glimp van PP’s furieuze tirade. Blijkbaar staat in het Arabisch ‘Hallo, wees welkom’ op de arm van Johnny getatoeëerd, wat natuurlijk een dankbare eigenschap is om grappen over te maken. Dat kun je aan Petey wel overlaten. “Wat je ook had kunnen doen, was die drie woorden gewoon uit je hoofd leren. Luie hond!”

Hardste grap

Dat zal waarschijnlijk nog een van de softere grappen zijn. Rick Brandsteder was namens RTL Boulevard aanwezig in de zaal, dus die kon al het een en ander verklappen. “Peter Pannekoek hoeft geen uitnodiging van SBS meer te verwachten”, zegt Rick. Om af te sluiten door een van de hardste grappen van de avond uit de doeken te doen. “Johnny werkt graag met mongolen. Zijn vader ook, want die heeft zelfs een zender voor ze gekocht.”

Overige roasters

Overigens schijnt dat de rest nog een beetje met de handrem grappen te hebben gemaakt, want van Rick had het allemaal wel een tandje harder gemogen. Zo zou Tatum Dagelet wat te veel hebben uitgeweid over hun avonturen tussen de lakens, wat tot weinig lachers zou hebben geleid. In de ogen van Brandsteder junior was Danny Froger het verrassende lichtpuntje van de avond, die met de minuut groeide in zijn rol. Voor de rest zullen schrijver Heleen van Royen, dominee Ruben van Zwieten en Tooske Ragas Johnny aan het spit proberen te rijgen. Pretty random lijstje namen wel, maar we gaan het dinsdag 18 december allemaal meemaken op Comedy Central.

Reageer op artikel:
Peter Pannekoek gaat Johnny de Mol finaal afmaken
Sluiten