Johnny de Mol volgt Giel Beelen en Gordon op en is volgende slachtoffer in The Roast of

Redactie 2 okt 2018 Entertainment

Een van de leukste one offs die jaarlijks verschijnt is The Roast of. Niet in de laatste plaats dankzij een geniale Peter Pannekoek. De traditie wordt voortgezet met niemand minder dan Johnny de Mol.

De presentator treedt hiermee in de voetsporen van Gordon en Giel Beelen, die zich de afgelopen twee jaar lieten roasten door een blik BN’ers. Daar zitten snoeiharde grappen tussen, maar het wordt pas echt leuk als Henry van Loon en Peter Pannekoek zich op het strijdtoneel melden.

Johnny de Mol is dankbaar haaienvoer

The Roast of is eigenlijk een soort Sinterklaasgedichten schrijven met je vriendengroep, maar dan zonder dat het hoeft te rijmen. Doel: de persoon zo hard mogelijk te kakken zetten met goede grappen. Met Johnny de Mol – als zoon van de grootste mediamagnaat van Nederland en alom bekend vrouwenverslinder- moet dat toch lukken. Overigens wel heel tof en sportief dat hij medewerking verleent aan het programma. Wij zijn heel benieuwd wat dit gaat opleveren.

Wanneer The Roast of Johnny de Mol precies gaat plaatsvinden is nog onbekend, maar dat zal ergens binnenkort op Comedy Central zijn, als we de aankondigingsvideo moeten geloven. Nu al zin in!

Reageer op artikel:
Johnny de Mol volgt Giel Beelen en Gordon op en is volgende slachtoffer in The Roast of
Sluiten