Drink als een gangster met de echte Peaky Blinders whisky, gin en rum

Redactie 11 dec 2017 Entertainment

Thomas fucking Shelby en zijn gang zijn een regelrechte hit. Zodra de naam van de hitserie op onze radar verschijnt slaan alle alarmbellen op hol. Alles wat Peaky Blinders ademt is een potentieel succeskanon. Eerder zagen we al geniale kerstuien en een ware Peaky Blinders bar. Nu kun je jezelf ook als een echte Birmingham gangster het lazarus zuipen met Peaky Blinders whisky.

Mocht je niet van whisky houden, dan kun je ook gin of rum bestellen. Sadler’s uit het Verenigd Koninkrijk produceert de echte smaak van de gruizige Britse serie met Peaky Blinder Irish Whisky, Black Spiced Rum, en natuurlijk Spiced Dry Gin. De Irish Whisky bevat volgens Sadler’s een batch-mix en is “gewaagd maar uitzonderlijk soepel, drievoudig gedestilleerd”.

Peaky Blinders Black Spiced Rum wordt beschreven als het soort rum dat Sadler’s “zou hebben aangeboden klanten in de jaren 1920.” Om het in een modern jasje te steken is het “up-to-date gebracht met essenties van sinaasappel, nootmuskaat, vanille en rozijnen.”

En de meest Engelse drank van allemaal is de Peaky Blinders Spiced Dry Gin. Sadler’s zegt dat het is gemaakt “van een zorgvuldig geselecteerde verzameling van negen exotische botanicals” en deze “niet voor angsthazen” is. Hiermee wordt je standaard gin-tonic naar een waar gangster level getild.

Helaas versturen Sandler’s en Amazon de booze niet naar Nederland dus zul je voor drie sterke dranken een retourtje Engeland moeten boeken, dan kun je gelijk langs bij de bar in het kustplaatsje Paignton. De Birminham gangers keren vanaf 21 december terug op Netflix met de premiere van het vierde seizoen.

Foto’s: Sandler’s

Maxim

Reageer op artikel:
Drink als een gangster met de echte Peaky Blinders whisky, gin en rum
Sluiten