Panasonic maakt Walking Fridge werkelijkheid

Redactie 13 Sep 2017 Entertainment

We kennen allemaal de komische Heineken reclame waarin een wandelende koelkast ijskoude biertjes komt afleveren bij de man des huizes en zijn maten op de bank. Vele mannen hebber er over gedroomd maar wisten stiekem altijd dat het idee nogal sciencefiction was.

Bel je matties maar vast op voor een lui avondje Champions League voetbal op de bank, want Panasonic heeft het geflikt. Op de internationale beurs in Berlijn (IFA) heeft het bedrijf het onmogelijke mogelijk gemaakt. Het elektronicabedrijf heeft een werkend prototype getoond met de naam Movable Fridge. De bewegende koelkast kan op commando naar je toe komen. Voortaan dus lekker vanaf je luie stoel het bier na je toe roepen zonder dat je vriendin zich beledigd voelt. Wat willen we nog meer?

FHM Movable Fridge

Het op stem reagerende apparaat is, naast dat het er zeer strak uit ziet, ook omgevingsbewust. De op kleine wielentjes rijdende koelkast kan kinderen, dieren en andere obstakels ontwijken onderweg naar zijn dorstige eigenaar toe. Dus geen wankele robot die bij elk zuchtje wind al omvalt en je hond hoeft ook niet in z’n bench als je de koelkast aan het werk zet.

Toegegeven, de Movable Fridge is tergend langzaam en je zult toch op moeten staan om iets uit het ding te pakken. Maar het is een goed begin. Om het toffe apparaat in actie te zien skip naar 53 seconden in het onderstaande filmpje. Hebbon!

InsideHook

Reageer op artikel:
Panasonic maakt Walking Fridge werkelijkheid
Sluiten