Op oudejaarsavond is er een extra obscuur feestje op Sex Island

redactie 27 dec 2018 Entertainment

Afgelopen week vertelden we je al over de ervaringen van Ryan op het controversiële Sex Island. Je weet wel, dat paradijsje middenin zee, waar je onbeperkt kan zuipen, feesten en natuurlijk flink kan wippen. Het heet niet voor niets Sex Island. Op 31 december is er wederom zo’n seksfeestje. Zo begin je het nieuwe jaar in ieder geval in stijl. 

Sex Island verhuist voor deze bijzondere dag naar een geheime locatie.Waar het precies is weten we niet, op zich wel begrijpelijk dat ze het top secret willen houden. De vorige keer was het op Margarita Island, vlakbij Venezuela. We hebben wel een vermoeden dat het in een warm gebied wordt gehouden. Zie je het al voor je dat ze voor Vlieland kiezen?

Prijskaartje

Je moet wel aardig wat bankbiljetten bij elkaar harken voor de 31e, want goedkoop is het natuurlijk niet.  Het dope-drank-seks-paradijs is alleen toegankelijk voor jou als je 5095 euro dokt. Dan heb je wel een bijzonder avond in the pocket.

100 meiden

In het dagboek van Ryan lazen we al dat alles mogelijk is op Sex Island. Zo had hij de heetste orgies en kon hij naar hartenlust coke snuiven. Om je effe een beeld te geven:  “Zojuist klaar met het orgie golftoernooi. The winnaar kreeg vijftien minuten met alle 100 meiden. Ongeveer de helft van de gasten deed mee en alle dames waren sexy gekleed en ons aan het aanmoedigen. Helaas ben ik niet zo goed in golf”, aldus Ryan.

Lijkt je dit wel iets? Een knallend oud en nieuw gegarandeerd, maar dan wel in de letterlijke zin van het woord. Een goed begin is het halve werk niet waar?

 

Ladbible

Reageer op artikel:
Op oudejaarsavond is er een extra obscuur feestje op Sex Island
Sluiten