De ervaringen van Ryan die vakantie heeft gevierd op het controversiële Sex Island

redactie 21 dec 2018 Entertainment

We hebben je al eerder verteld over de avontuurlijke vakanties naar Sex Island. Voor een paar duizend euro stap je op een cruise richting een eiland waar je wordt voorzien van een onbeperkte hoeveelheid drank, muziek en, jawel, mooie vrouwen. Toch hebben we nog nooit van een ervaringsdeskundige gehoord hoe het nou echt is om zo’n sekstrip te maken. Tot nu, er is namelijk een tandarts uit New York genaamd Ryan die een dagboek heeft bijgehouden van bijzondere reis.

De man begon zijn reis eerder deze maand in de stad Port of Spain. Wat Ryan direct opviel waren zijn medereizigers die wat nerveus oogden. Omdat iedere gast twee dames mag kiezen, hoe middeleeuws dat ook klinkt, die bij hem blijven voor de rest van de trip, zorgde de tandarts dat ‘ie vooraan stond in de rij. “Ik ging snel naar binnen en koos de twee mooist uitziende meiden die mij zouden gaan vergezellen voor de komende vier dagen. Er werd al drank geschonken. Ik nam m’n meiden mee naar een van de slaapkamers beneden”, schrijft Ryan.

Cocaïne

Op dat moment was het nog de zon die de seksreizigers van licht voorzag. ’s Avonds gaat het er heel anders aan toe. “In het hotel werden de deuren van de nachtclub open. Het viel me op dat sommige gasten drugs aan het gebruiken waren, dus ook ik ging op zoek naar een dealer. Toen ik die vond zag ik dat ‘ie zo’n beetje alle drugs had die je je voor kunt stellen. Ik ging samen met mijn twee dames cocaïne snuiven”, geeft de sekstoerist aan.

“Enorme orgie”

“De helft van alle meiden stonden op het podium te dansen bij de dj. Na een tijdje ontstond er een halve seksshow op het podium. Op een gegeven moment vroeg de dj of er iemand met de meiden mee wilde doen op het podium”, schrijft Ryan. “De machoman van de groep genaamd Samuel klom het podium op het had seks met de meiden. Niet lang daarna had bijna iedereen seks midden in de club. Een enorme orgie. Ik gebruikte zoveel drugs dat ik me er verder niet meer veel van kan herinneren.”

“De winnaar kreeg vijftien minuten met alle 100 meiden”

Later tijdens z’n vakantie hielden de gasten nog een golftoernooi. Daar schreef de dirty dentist het volgende over in z’n dagboek: “Zojuist klaar met het orgie golftoernooi. The winnaar kreeg vijftien minuten met alle 100 meiden. Ongeveer de helft van de gasten deed mee en alle dames waren sexy gekleed en ons aan het aanmoedigen. Helaas ben ik niet zo goed in golf.”

Saillant detail

Aan het eind van het dagboek onthult Ryan nog een saillant detail: “We namen nog wat foto’s als herinnering aan deze trip. Ik zal ze alleen wel verborgen moeten houden zodat m’n vrouw ze niet vindt.”  Vreemdgaan terwijl je vrouw waarschijnlijk denkt dat je op zakenreis bent. Afijn, karma zal z’n werk uiteindelijk wel doen. Nu weet je in ieder geval wel hoe het er daadwerkelijk een beetje aan toe gaat op Sex Island.

Reageer op artikel:
De ervaringen van Ryan die vakantie heeft gevierd op het controversiële Sex Island
Sluiten