ESPN deelt trailer van docu-serie over Michael Jordan

redactie 27 dec 2018 Entertainment

Zeker voor de basketbalfan is dit iets om reikhalzend naar uit te kijken: The Last Dance. Een Netflix-serie over het leven van Michael Jordan. In de docu kijken we terug op zijn omvangrijke basketbalcarrière.

De eerste trailer maakt ons in ieder geval al heel erg happy. Zo zien we onbekende beelden voorbijkomen van de Chicago Bulls. Het kampioenschap van 97/98.  We gaan een stukkie terug in de tijd en kijken naar het prille begin van ziijn race naar de top.

Prangende vragen

Er is genoeg over de basketballegende te vertellen. Er bestaan een hoop complottheorieën over hem. Zo kondigde hij midden in zijn loopbaan een pauze aan. Hij zou honkbal zijn gaan spelen omdat dat de grootste droom was van zijn pa. Veel bronnen hadden het erover dat Jordan was geschorst vanwege overmatig gokken. Wellicht krijgen we in de docu-serie antwoord op al onze prangende vragen.

Heel veel geduld

In de serie komen we dichterbij de lengende dan ooit tevoren. Er werden interviews gehouden met Jordan zelf, Scottie Pippen, Dennis Rodman, Steve Kerr en zijn coach Phil Jackson. De 10-delige serie komt pas uit in 2020, dus we moeten echt nog heel veel geduld hebben, maar we twijfelen er niet over dat het goed wordt.

Reageer op artikel:
ESPN deelt trailer van docu-serie over Michael Jordan
Sluiten