Onderzoek wijst uit wat het beste moment is voor een stomende sekssessie

Redactie 10 Aug 2017 Entertainment

Uit een enquête van Forza Supplements rolt het perfecte schema hoe je je dag het beste kunt besteden. Duizend gezonde en actieve mensen hebben de vragenlijst ingevuld en daar komen een paar interessante conclusies uit. Bijvoorbeeld dat 7.30u de beste tijd is voor een goede sekspartij.

Eerst een rondje hardlopen hardlopen om 7.oou en dan stoom afblazen tussen de lakens. Als je 45 minuten wakker bent, presteer je namelijk het beste in bed volgens nieuw onderzoek. Het heeft ook invloed op de rest van je dag. Een goede seksbeurt verlaagt namelijk je bloeddruk en stresslevel, waardoor je de hele dag optimaal presteert. Hieronder vind je de rest van het dagschema.

Het beste schema voor onze natuurlijke klok

6.45u – Opstaan

Dit is blijkbaar de ideale tijd om op te staan na een nachtrust van zeven of acht uur. Tot je achttiende heb je meer slaap nodig dan daarna, een jonge tiener moet bijvoorbeeld tien uur slapen om volledig tot rust te komen. Maar het is een mythe dat we ooit minder dan zeven a acht uur slaap nodig hebben.

7.00u – Hardlopen

 Uit onderzoek blijkt dat je op een lege maag wat meer vet verbrand dan wanneer je hebt gegeten. Dit komt omdat je bloedsuikerspiegel, insuline- en glycolengehalte lager is dan normaal. 

7.15u – Ontbijt

Ongeveer een half uur nadat je wekker is gegaan, is het de beste tijd voor een ontbijtje. Respondenten van de Forza enquete geven aan dat vaste eettijden sowieso helpen om af te vallen.

7.30u – Seks

45 minuten na het ontwaken is het tijd voor een stomende sekssessie. Het is soort herstart waardoor je er weer de hele dag tegenaan kunt. Daarbij is ons testosteronlevel lager in de ochtend, dus houden we het langer vol.

9.45u – Werken

Slecht nieuws voor iedereen met een negen tot vijf baan, je begint namelijk drie kwartier te vroeg. Uit onderzoek blijkt namelijk dat drie uur na het wakker worden, ons brein op het hoogste niveau opereert. Je concentratie, geheugen, focus en creativiteit is dan op z’n best.

10.45u – Relax

Na een uur is de stress alweer zodanig opgebouwd, dat het tijd is om weer even te chillen. Vooral vroeg in de week is de to-do lijst zo lang dat je er haast vlekken van in je nek krijgt.

12.15u – Lunch

Vier uur na je ontbijt is het tijd om te lunchen. Driekwart van de respondenten geeft aan nooit hun middageten over te slaan en daar veel profijt van hebben.

15.30u – Pas op voor het snackuur

Hier komt wat wil en discipline om de hoek kijken. Dit is het moment dat je niet echt trek krijgt, maar gewoon zin hebt om iets te bikken. 39 procent van de ondervraagden geeft aan het op dit moment het zwaarst te hebben met hun dieet.

18.00u – Avondeten

Niet overdrijven, zelfs niet als je de hele dag lekker bezig bent geweest. Het beste is om de calorieën redelijk gelijk te houden bij de lunch en het avondeten.

18.10u – Happy hour

Tijd om te ontspannen. Even een alcoholische versnapering na een dag hard werken, maar weer niet overdrijven. Daarbij heeft je lever vier uur nodig om de alcohol te verwerken dus maak het niet te laat.

18.30u – Krachttraining

Dit is de beste tijd om je spieren te kweken. Volgens de enquête is deze intensieve training, het beste vroeg op de avond na je werk.

22.10u – Slapen

Tijd om te pitten. Zo hebben we twintig minuten de tijd om in slaap te komen en de acht uur slaap te halen die we nodig hebben.

Bron: DailyMail.

Reageer op artikel:
Onderzoek wijst uit wat het beste moment is voor een stomende sekssessie
Sluiten