Onbeperkt frikandellen eten doe je bij cafetaria Jimmys in Vught

Redactie 28 mrt 2018 Entertainment

Het is vandaag weer woensdag en dat betekent natuurlijk maar één ding. Nationale frikandellluuhhhhdag. Althans op sommige plekken dan. Om deze uiterst speciale dag niet aan je neus voorbij te laten gaan hebben de eigenaren van cafetaria Jimmys in Vught een fraaie actie bedacht. Voor het schrale bedrag van 6,95 euro, heb je ruim een uur de tijd om nét zoveel bruine staven in je giechel proppen als wat je zelf wilt. En onbeperkt schransen, daar houden wij, als Nederlanders, nogal van. Toch?

Nu je weet dat een delletje op zijn tijd helemaal niet zo slecht voor je is als dat ze zeggen, sta je vast te popelen. Wel heb je je aan een aantal opgestelde regeltjes te houden. Zo mag je namelijk bergen frikandellen bestellen, als je ze maar opeet. Alles wat overblijft moet betaald worden. Dat snap jij, dat snappen wij.

Voor tips zou je natuurlijk altijd naar Ton Fiering uit Dordrecht kunnen. Hij werd vorige maand wereldkampioen op het WK frikandellen eten. Dip de lange trots uit de snackvitrine bijvoorbeeld even in een bak met appelmoes, klodder ‘m onder met mayonaise of breek hem in tweeën en wie weet win jij het volgende WK wel. Dé ultieme kans om eens te testen of je in de buurt komt bij het wereldrecord van bijna achttien frikandellen.

Wel moet je wat uurtjes in de auto overhebben voor deze geinige actie. Cafetaria Jimmys bevindt zich namelijk helemaal in Noord-Brabant.

Foto’s: Facebook

Reageer op artikel:
Onbeperkt frikandellen eten doe je bij cafetaria Jimmys in Vught
Sluiten