Olympisch kampioen Red Gerard mist bijna snowboard finale dankzij Netflix

Redactie 13 feb 2018 Entertainment

Stel je voor, je traint jezelf vier jaar lang de touwtering in om op de Olympische Spelen te shinen. Ein-de-lijk is ’t zover en dan nèt die ene dag, weet je jezelf godsgruwelijk te verslapen. Tja, da’s kut. Het overkwam de 17-jarige snowboarder Red Gerard, hij viel tijdens een aflevering van Brooklyn Nine-Nine in slaap, werd een half uurtje voor het grote moment wakker én sleepte gewoon even ’n gouden plak binnen. Doe dat maar ‘s na.

De snowboarder uit Silverthorne werd gelukkig, in dit geval, net op tijd uit zijn droom geholpen en behaalde een kneiterhoge score van 87.16 op de slopestyle. Genoeg om de Canadees Max Parrot achter zich te houden en ’n gouden medaille te fixen. Een bizarre prestatie die dankzij Netflix heel anders had kunnen aflopen.

Een leuk detail aan dit verhaal is dat ‘ie zijn run niet eens in zijn eigen jas heeft gedaan. Die kon Gerard namelijk van de stress niet meer vinden. Ach, mét of zonder zijn eigen jas, talent is talent en dat heeft ‘ie toch maar even mooi bewezen.

Foto’s: Vihzy

Reageer op artikel:
Olympisch kampioen Red Gerard mist bijna snowboard finale dankzij Netflix
Sluiten