Nissan Patrol vernietigt Porsche 918 in monsterlijke sprint

Redactie 27 feb 2017 Machines

Top Gear is tegenwoordig niet meer te zien op de BBC nadat presentator Jeremy Clarkson iets te handtastelijk werd richting een van de medewerkers van de show. Gelukkig voor de fans besloot Amazon wél door te gaan met de drie mannen van het legendarische autoprogramma.

De show heet nu The Grand Tour en heeft niks aan gekkigheid en idioterie ingeleverd. Richard Hammond gaat nog steeds de meest gekke uitdagingen aan. In het onderstaande filmpje wil Richard een lokale bewoner niet beledigen door op zijn uitnodiging in te gaan om te racen tegen zijn Nissan Patrol.

De presentator krijgt een Porsche 918 mee, dat is zeker geen misselijk wagentje, om te Nissan in het stof te laten bijten. Niets blijkt echter minder waar: de Nissan Patrol blijkt een onvervalst racemonster! Dat is niet geheel onbegrijpelijk als je bedenkt dat dit beest maar liefst 1900 pk onder de motorkap heeft liggen.

Na het vertonen van het filmpje ontstonden er vragen hoe het mogelijk was dat de terreinwagen zo’n ongelooflijke sprint kon inzetten. Een nieuwsgierige Youtuber ging op onderzoek uit en bekeek deze monsterlijke auto.

Reageer op artikel:
Nissan Patrol vernietigt Porsche 918 in monsterlijke sprint
Sluiten