George R. R. Martin van Game of Thrones komt met nieuwe serie Nightflyers

Redactie 22 mrt 2018 Entertainment

Gaat er een belletje rinkelen als we de naam van George R. R. Martin noemen? Zo ja, dan weet jij dat we het over de schrijver van Game of Thrones hebben. We kunnen je verblijden met nieuws, want er komt een nieuwe serie uit het brein van de mastermind of plot twists,  Nightflyers gaat ‘ie heten.

De serie is gebaseerd op een in 1980 geschreven roman door George R. R. Martin. In het verhaal gaan acht onderzoekers en een telepaat in het spaceship genaamd The Nightflyers. Daar gebeuren een aantal dingen. We kennen allemaal onze ruimtefilmklassiekers, dus je weet wat je te wachten staat. Veel schrik en what the fuck-momentjes. Verder is er nog niet heel veel informatie over de serie beschikbaar. We hopen alleen niet dat ‘ie vol gaat zitten met allemaal clichés.

De schrijver van Game of Thrones kennende, zullen er wel een aantal dikke plot twists inzitten. Laten we hopen dat het net zo’n groot succes wordt als de serie van HBO. Nightflyers kunnen we al deze herfst gaan bewonderen. Hebben we weer wat te doen totdat we op Game of Thrones moeten wachten, want dat duurt nog effe.

Foto: Youtube

Reageer op artikel:
George R. R. Martin van Game of Thrones komt met nieuwe serie Nightflyers
Sluiten