HBO werkt aan vier nieuwe GoT-spinoffs

Redactie 5 mei 2017 Entertainment

Westerosi en White Walkers opgelet, want we kunnen weer rustig ademhalen. Nu het einde voor Game of Thrones in zicht komt met nog maar twee resterende seizoenen, heeft HBO de beste schrijvers in Hollywood aangetrokken om mee te denken over spinoffs van de serie. Aangezien de serie bijna een grotere groep volgelingen heeft dan de katholieke kerk, wil HBO  de kijkers houden door een nieuwe serie te ontwikkelen.

Of HBO uiteindelijk ook vier series wil gaan produceren, is nog onduidelijk. Wel meldt The Hollywood Reporter dat HBO vier grote scenarioschrijvers heeft benaderd om mee te denken over een follow-up van de serie. Samen met George R.R. Martin zullen zij vier verschillende ideeën ontwikkelen.

Het is nog niet bekend of HBO uit deze vier ideeën een keuze zal maken, of van plan is met vier verschillende follow-ups te komen. Ook blijft het de vraag of de schrijvers met prequels, sequels of spinoffs zullen komen; het kan dus nog een verhaal over het ontstaan van Westeros, the first men en the children of the forest worden, maar het kan evengoed een vervolg op het einde zijn. HBO zal zich uiteindelijk over de scripts gaan buigen.

De aangetrokken schrijvers zijn Jane Goldman (Kingsman: Secret Service), Carly Wray (The Leftovers), Max Borenstein (Kong: Skull Island) en Brian Helgeland (L.A. Confidential). George R.R. Martin zal in het geval van Borenstein en Helgeland meeschrijven en meedenken met het script. David Benioff en D.B. Weiss zullen aanblijven als producenten van de show.

Reageer op artikel:
HBO werkt aan vier nieuwe GoT-spinoffs
Sluiten