Zo, allemaal weer bijgekomen van de verkiezingsavond? Allemaal netjes het stemhokje ingedoken? Goedzo! Zo’n verkiezingsavond is altijd interessant. Vroeger was Herman de Schermman altijd een constante factor van droog plezier, maar sinds 2015 mogen we het op dit soort avonden doen met Dionne Stax. Het zal je niet verrassen: die vinden we nóg leuker dan Herman!

Oh Dionne. Wat kijken we toch graag naar je. Dionne is in staat om een massaontslag bij een multinational, een vierde plaats voor een Nederlandse topsporter op een WK of een aanslag in Syrië nog over te brengen alsof er zojuist een regen van geluk op ons is neergedaald. Niet dat ze dat soort ellendig nieuws met de verkeerde emotie brengt, integendeel, maar haar frisse verschijning laat je alle drama in de wereld spontaan vergeten.

Met haar twinkelende oceaanblauwe ogen, sierlijke blonde haren en fijne ABN-stem weet ze altijd alle aandacht op te eisen in de Hollandse huiskamers. En altijd onberispelijk gekleed he. Van kleurrijke strakke jurkjes tot prachtige mantelpakjes, Dionne (of haar styliste) weet hoe ze ons moet bedwelmen. En daar zijn we haar dankbaar voor. Elke dag mogen we weer genieten van zo’n beauty en als extraatje ook nog van het laatste nieuws op de hoogte worden gebracht. Dat zijn wat je noemt win-winsituaties.

Maar zo’n verkiezingsavond is natuurlijk helemaal bonus. Dan mogen we gewoon uren achter elkaar naar haar kijken in zo’n mooi pakje. Daar worden we vrolijk van en we voelen ons gezegend met zo’n presentatrice. Die Mexicanen mogen misschien een leuke weervrouw hebben, wij hebben Dionne! Omdat we na zo’n lange verkiezingsavond niet cold turkey willen afkicken van Dionne, hebben we met alle plezier nog even het beste van haar Instagrampage geselecteerd.

Morning! #GR2018

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax) on

@linda Foto: @philipriches Visagie: @pernellkusmus Styling: @simonedernee

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax) on

Happy sunny sunday! 🌞

A post shared by Dionne Stax (@dionne_stax) on

Foto: Instagram Dionne Stax / Omroep Max