Nieuwe Lincoln Navigator wordt de privéjet onder de SUV’s

redactie 29 okt 2016 Machines

In Nederland voelt men zich al helemaal het mannetje in een Cayenne, Range Rover of G-klasse, maar dat stelt nog niks voor in vergelijking met de Amerikanen. Daar tel je pas mee als je in een Escalade of Navigator rijdt.

Die laatste verschijnt over een tijdje in het nieuw. De Lincoln Navigator Concept laat alvast zien wat we zoal kunnen verwachten. Wat dacht je van een complete kledingkast achterin, vleugeldeuren en om het instappen helemaal gemakkelijk te maken: een trappetje. Met drie tredes. Zodat je vrouwtje altijd galant plaats kan nemen in je gigantische vervoersmiddel.

Een nauw plekje aan de gracht zal wat lastig gaan, maar ach. Met zo’n bak heb je vast wel je eigen parkeerplek en anders koop je toch gewoon twee plekken naast elkaar. Met een aanschafprijs van meer dan een ton moet dat er ook wel vanaf kunnen.

Qua interieur zit je erbij alsof je in een rijdende privéjet bivakkeert. Dikke home entertainment schermen zijn prominent aanwezig in de uit de kluiten gewassen SUV. Dit is maximaal chillen. Of dat nog een beetje vooruit gaat? Met een 3,5 liter Ecobost biturbomotor a 400 pk hoef je je daar geen zorgen om te maken. Uitstekend vervoersmiddel voor de band of de uitwedstrijden van het sportieve uitje in het weekeend. 

Reageer op artikel:
Nieuwe Lincoln Navigator wordt de privéjet onder de SUV’s
Sluiten