Er komt een nieuw seizoen van Taboo inclusief Tom Hardy

redactie 26 Nov 2018 Entertainment

We vroegen ons al een tijdje af of er nou nog een nieuw seizoen van Taboo zal komen. De kogel is nu door de kerk, we krijgen waarschijnlijk nog twee seizoenen van deze populaire BBC serie. Tom Hardy kruipt opnieuw in de huid van James Keziah Delaney.

Het is niet zo gek dat het eerste seizoen van de dramaserie Taboo zo populair was. Het is namelijk geschreven door Steven Knight. Hij heeft ook Peaky Blinders geschreven. Alles wat deze man aanraakt verandert in goud. De uitvoerende Ridley Scott maakte ons blij met dit lekkere nieuws. Hij vertelde een radiopresentator dat er nog zeker twee seizoenen aankomen. Iedere seizoen zal uit uit acht afleveringen bestaan.

Goed nieuws

Tom Hardy is zelf ook happy met deze bevestiging: ”Fantastic news” Daar zijn we het wel mee eens. In het nieuwe seizoen gaat James Keziah Delaney nieuwe plekken onderzoeken. Hij neemt zijn groep van buitenstaanders naar een nieuwe wereld. Volgens de schrijver Knight komt het hoofdpersonage in een nieuwe fase terecht.

Terugblik

Laten we nog effe terugblikken op de allermooiste quotes uit het eerste seizoen. Mocht je de serie nog niet gezien hebben, ga dat heel snel doen. Je mist anders echt iets in het leven. Het eerste seizoen kun je bingewatchen via Videoland. Taboo neemt je mee terug neemt naar de hoogtijdagen van de VOC. James Keziah Delaney woont in Zuid-Afrika. Hij krijgt te horen dat zijn vader is vermoord en besluit daarom om terug te keren naar Engeland om hem te wreken.

 

Reageer op artikel:
Er komt een nieuw seizoen van Taboo inclusief Tom Hardy
Sluiten