Best bekeken BBC serie The Bodyguard in oktober op Netflix

redactie 19 sep 2018 Entertainment

Wij kennen het probleem vriend. Je hebt zo’n beetje alle leuke series op Netflix al gezien. Tijdens je troosteloze zoektocht naar een nieuwe series blijf je vaak hangen halverwege eerste afleveringen. Gelukkig gaan onze vrienden van Netflix op 24 oktober de serie The Bodyguard toevoegen. Deze kun je gerust bingewatchen. Gaat het weer een beetje? Ja? Mooi man!

Netflix heeft een neusje voor fijne series en film. Ze maakten een bedrag met een paar nullen over naar de BBC en verkregen zo de rechten voor de hitserie The Bodyguard. Het eerste seizoen van The Bodyguard werd vanaf 26 augustus uitgezonden op de BBC. 5 van de 6 afleveringen zijn inmiddels op de beeldbuis geweest. Het scoort zo belachelijk goed, dat het nu de beste BBC serie van de afgelopen 12 jaar is. Alleen het WK wist meer kijkers te scoren dan The Bodyguard. Dat is ook niet heel gek, voetbal gaat altijd voor.

Bestrijden van terrorisme

Richard Madden (bekend als Robb Stark in Game of Thrones) kroop voor deze serie in de huid van David Budd. Hij is een voormalige militair die heeft gevochten in Afghanistan. Zijn huwelijk is kapot en dus besluit hij naar Londen te gaan om zijn leven opnieuw op te bouwen. Hij gaat aan de slag als specialist protection officer, oftwel: bodyguard. Hij moet de minister van Binnenlandse zaken Julia Montague beschermen. Zij wordt gespeeld door Keeley Hawes (The Avengers). Als minister is zij vooral bezig met het bestrijden van terrorisme. Niet echt een veilige job, gelukkig heeft ze de beschermengel David om haar heen. Je begrijpt al dit zich ontaard in een bloedstollende thrillerserie.

Voordat de opnames van The Bodyguard begonnen, haalde Netflix de streamingsrechten al binnen. We hoeven daardoor niet zo heel lang meer te wachten. De serie is vanaf 24 oktober te bingewatchen op Netflix. Regel jij alvast bier en popcorn?

 

 

Manners.nl

Reageer op artikel:
Best bekeken BBC serie The Bodyguard in oktober op Netflix
Sluiten