Neymar verdient meer dan 156.000 euro per dag bij PSG

Redactie 25 Sep 2017 Entertainment

Bij een recordtransfer van 222 miljoen euro van Barcelona naar Paris Saint-Germain kan het net zo exorbitant hoog salaris niet uitblijven. Dat vond Neymar zelf ook, want vandaag is bekend geworden dat de club uit Parijs hem het waanzinnige jaarsalaris inclusief premies van 57 miljoen euro per jaar betaald.

Football Leaks deelt met ons altijd de meest sappige details uit voetbalcontracten, nu hebben ze voor ons uitgerekend dat Neymar voor een balletje trappen 156.164 euro per dag krijgt. Even voor de goede orde, dat is bijna net zoveel als deze Porsche 911 Carrera GTS. Per dag!

Paris Saint-Germain GIFs - Find & Share on GIPHY

Biertje per seconde
Dat komt neer op een uurloon van €6.506,85. Per minuut strijkt de Braziliaanse huilebalk €108,45 op en als we het doortrekken per seconde, dan krijg de zeurpiet elke keer dat de klok tikt €1,80 op zijn rekening bijgeschreven. Een rondreis door Australië per uur, een paar sneakers per minuut, een biertje per seconde. Meneer heeft ook geen klagen he.

Barcelona GIFs - Find & Share on GIPHY

Fittie
En dan verdomme toch klagen! Neymar mocht de penalty twee wedstrijden geleden namelijk niet nemen van Edison Cavani. Heel relletje door ontstaan. Neymar was afgelopen wedstrijd opeens geblesseerd doordat ‘ie au had aan z’n voet, waarna PSG gelijk onderuit ging tegen Montpellier. Nu zou de clubeigenaar van PSG (de steenrijke Qatari Nasser Al-Khelaifi) zijn B-vedette Cavani een miljoen euro hebben geboden om de penalty’s voortaan af te staan aan Neymar. Wat denk je? Cavani gooide het voorstel direct in de prullenbak! Dat vinden we mooi van die langharige Uruguyaan. Opzouten met je geld, die penalty’s zijn voor mij.

Olympique Lyonnais GIFs - Find & Share on GIPHY

Best betaalde speler ter wereld
Gelukkig is niet alles met geld te koop, ondanks dat Neymar wel belachelijk veel verdient. Met zijn immense salaris lost hij de dikke Carlitos Tevez gelijk af als best betaalde speler, de vadsige Argentijn krijgt in China slechts 700.000 euro per week overgemaakt. Daar moeten wij heel veel stukjes voor typen. Stiekem hopen we dat Neymar en consorten ook dit jaar weer helemaal niets presteren in de Champions League. Laat ze overmorgen maar eens flink worden afgestraft door Bayern München.

Hier lees je wat je nog meer kunt doen van het geld van de transfersom van Neymar

 

RTLnieuws

Reageer op artikel:
Neymar verdient meer dan 156.000 euro per dag bij PSG
Sluiten