De nieuwe Mission: Impossible – Fallout trailer ziet er megadik uit

Redactie 17 mei 2018 Entertainment

We weten ondertussen al dat Tom Cruise helemaal gek in zijn hoofd is. Voor Mission: Impossible – Fallout deed hij zoals gebruikelijk al zijn stunts zelf, en die waren heel lijp. Hij bestuurde een helikopter, sprong vanaf 8000 meter hoogte uit een vliegtuig en brak zijn enkel. Er is een nieuwe trailer voor de film en die zorgt ervoor dat we nog enthousiaster worden.  

De 55-jarige Cruise weet niet van ophouden. Dit zou de laatste keer zijn dat we hem zien als superspion Ethan Hunt. Des te meer redenen om deze film te zien, een einde van een tijdperk. De eerste Mission Impossible kwam uit in 1996 over twee decennium geleden.

Verhaal Mission: Impossible – Fallout

In dit deel eindigt een missie slecht en de wereld moet diens consequenties onder ogen komen. Ethan Hunt neemt het zichzelf kwalijk en wil de originele missie alsnog voltooien. De CIA zet alleen vraagtekens bij zijn loyaliteit en schakelen een huurmoordenaar, gespeeld door Henry Cavil (Superman), in om hem te vermoorden als er iets fout gaat. Een race tegen de tijd, achterna gezeten door de beste killers in de wereld om tegelijkertijd de wereld te redden van een catastrofe. Een classic Mission: Impossible film.

De nieuwe Trailer

Laten we hopen dat de film net zo dik is als deze trailer is. Dan komt het allemaal goed.

Foto: Paramount Pictures

Reageer op artikel:
De nieuwe Mission: Impossible – Fallout trailer ziet er megadik uit
Sluiten