De lijpste filmpjes van de zieke tornado die rakelings langs Nederland scheerde

Redactie 17 mei 2018 Entertainment

Vliegende koeien, bomen die de straten blokkeren en de dakdekkers hebben weer werk. Misschien een beetje overdreven, maar we hadden bijna te maken met een monster van een tornado. Hij raasde langs de grens van Nederland-Duitsland, dichtbij Venlo. Limburg was bijna omgetoverd tot Tornado Alley.

Die ene wervelstorm heeft Duitsland wel flink onrustig gemaakt. Daken vlogen van de huizen en bomen vielen om. Voor zover bekend zijn er gelukkig geen doden gevallen. Wel wat gewonden. Zo raakte iemand uit Viersen zwaargewond nadat er een tak naar beneden kwam. Er is zelfs een brandweerman gewond geraakt nadat hij werd geraakt door de bliksem

Terrorstorm

Gelukkig raasde ‘ie niet door ons landje en bleven de Limburgers veilig. Bij ons komt er ongeveer 1 à 2 keer per jaar een tornado voor. Niet zo’n knoepert als deze, maar evengoed wel even schrikken. De vorige heftige storm die ons land teisterde was dit jaar midden januari. Daar hebben we ook de ziekste video’s van verzameld. In Duitsland komt het vaker voor. Dit was de zesde tornado dit jaar. Wij hebben even voor je de ziekste beelden verzamelt. Als je nog nieuwe beelden vindt, laat het ons horen!

Reageer op artikel:
De lijpste filmpjes van de zieke tornado die rakelings langs Nederland scheerde
Sluiten