Deze films en series kun je de komende twee weken op Netflix verwachten

redactie 14 nov 2018 Entertainment

FHM gaat weer voor jou op zoek naar de meest interessante films en series op Netflix. Zo hoef jij niet meer uren te gaan zoeken op Netflix. Handuuug. Voor de komende twee weken hebben we weer een paar gave films en series voor jou in de aanbieding. Zet het bier alvast maar koud!  

Narcos: Mexico – 16 november

Eindelijk! Het nieuwe seizoen van Narcos speelt zich dit keer af in Mexcio. Gelukkig gooien ze de vertrouwde formule niet overboord. In dit seizoen ook weer veel drama, drugs en geweld. Zo zien we het graag.

The Kominsky Method – 16 november

Dit is een gloednieuwe serie op Netflix, waarvan de trailer ons al aardig opwarmt. Twee oude vrienden gaan de strijd aan tegen de onvermijdelijke wendingen van het leven. En da’s niet altijd gemakkelijk.

The Ballad of Buster Scruggs –  16 november

Een absurde film van The Coen Brothers over het wilde westen. Met een sterrencast: Liam Neeson (Taken, Schindler’s list), James Franco (Pineapple express) en  Brendan Gleeson (Assassins Creed).

Cam –  16 november

Een mokerharde film over het moeilijke bestaan van een camgirl. Het account van het webcammeisje met een groeiende fanbase wordt plots overgenomen door een lookalike.

Frontier seizoen 2 – 23 november

Deze avonturenserie gaat over de chaotische en gewelddadige strijd om de controle te krijgen over de rijkdom en macht in de Noord-Amerikaanse bonthandel eind 18e eeuw. En nu alweer het derde seizoen. Zin in!

Sick Note Seizoen 1 & 2 – 23 november

Rupert Grint (Ronald Weasley in Harry Potter) speelt de hoofdrol in deze serie. Eigenlijk is dat al een goede reden om te gaan kijken. De serie gaat over Daniel die een verkeerde diagnose krijgt, hij heeft niet echt een fatale ziekte blijkt later. Mensen behandelen hem echter beter omdat hij ziek is, dus besluit hij het maar niet te vertellen…

1983  – 30  november

Dit klinkt zwaar epic. Een aantal jaren na een aanslag in 1983 maken een student en een agent een complot bekend waardoor Polen een politiestaat bleef en het IJzeren Gordijn in stand werd gehouden.

Reageer op artikel:
Deze films en series kun je de komende twee weken op Netflix verwachten
Sluiten