De nieuwe trailer van Narcos Mexico is episch én lang

redactie 19 okt 2018 Entertainment

Het heeft effe geduurd, maar nu gaat het toch echt gebeuren. Het langverwachte nieuwe seizoen van Narcos komt eraan. Om ons alvast een beetje op te hypen (alsof dat nodig is) heeft Netflix een nieuwe trailer het internet op gebonjourd. Dit keer speelt het zich af in Mexico, gelukkig wordt de vertrouwde formule niet overboord gegooid. We kunnen weer veel geweld, drugs en gezeik verwachten. 

We gaan in Narcos 4 een stukkie terug in de tijd naar het begin van de jaren ’80 toen het Guadalajara Cartel in opkomst was. Het draait allemaal om de big boss Félix Gallardo. Deze rol wordt vertolkt door Diego Luna (Rogue One: A Star Wars Story). Er zijn aardig wat interessante mensen die dit seizoen debuut maken zoals DEA-agent Kiki Camarena gespeeld door Michael Pena. Je kan hem kennen van  Antman.

Het Guadalajara Cartel

Het Guadalajara Cartel was een Mexicaans drugskartel dat in de jaren 80 gevormd werd door de beruchte Rafael Caro Quintero, Ernesto Fonseca Carrillo en Miguel Ángel Félix Gallardo. Zij waren vooral bezig met het smokkelen van cocaïne en heroïne naar de Verenigde Staten. Het Guadalajara Cartel was een van de cartels die samenwerkte met de Colombiaanse cokemaffia.

Nog een maandje geduld

We moeten nog een kleine maand wachten, maar op 16 november is het dan eindelijk zover. Je kan dan het hele seizoen in een ruk uitkijken. Hier is de trailer, geniet ervan. En kijk ‘m gerust een paar keer, zo zit je er lekker in.

Reageer op artikel:
De nieuwe trailer van Narcos Mexico is episch én lang
Sluiten