Netflix cancelt laatste twee Marvel-series Jessica Jones en The Punisher

redactie 20 Feb 2019 Entertainment

Het is huilen met de pet op, voor liefhebbers van de Marvel’s superheldenfilms op Netflix. De streamingdienst heeft gedaan wat we eigenlijk allemaal al een beetje aan konden zien komen. De laatste twee Marvel series op Netflix zijn officieel gecanceld. Jessica Jones en The Punisher maken hun laatste seizoen af en daarmee gaat het kaarsje uit.

Al eerder werden de Netflix-originals Luke Cage, Iron Fist en Daredevil van de buis geslingerd. Maar nu is het ook de beurt aan de laatste twee. Het tweede en laatste seizoen van The Punisher staat al online. Voor Jessica Jones moeten we nog even geduld hebben. Het derde seizoen zal later dit jaar uitgebracht worden. Maar daarna is het de bedoeling dat het doek valt voor de populaire superhelden op Netflix. Wij pinken hier een traantje weg. Of meerdere.

Marvel op Disney+

Het verdwijnen van de series op de populaire streamingdienst heeft mogelijk te maken met de komst van een nieuw platform waar we films en series kunnen gaan checken. Disney+ moet namelijk de thuisbasis worden van de superhelden series. Oude en nieuwe films en series van Marvel moeten hier te zien zijn. Dat wordt dus weer een abonnementje erbij.

View this post on Instagram

To all who have served. All who know loss. All who love and understand Frank and his pain. It has been an honor to walk in his boots. I’m endlessly grateful to the comic fans and the men and women of the Armed Services and law enforcement community who Frank means so much to. Thank you to the USMC and all the wonderful soldiers who trained me. Go Hard. Be safe.

A post shared by Jon Bernthal (@jonnybernthal) on

Reageer op artikel:
Netflix cancelt laatste twee Marvel-series Jessica Jones en The Punisher
Sluiten