Vitesse-middenvelder Navarone Foor wint de award voor Fashion Player 2019

Voetballers hebben door de jaren heen een aardig reputatie opgebouwd op het gebied van fashion. Ze beschikken dan ook over een goede smaak voor kledij (op sommige extreme gevallen na dan). Kijk maar eens naar Memphis, ondanks de kritiek wat hij over zich heen krijgt. Afgelopen maandag (4 november) werd er op het Life After Football-event de prijs voor best geklede voetballer uitgereikt: de Fashion Player 2019 Award. De winnaar van dit jaar is Vitesse-speler Navarone Foor.

Life After Footbal

Vitesse-middenvelder Navarone Foor werd dus uitgeroepen tot de Fashion Player 2019. Terwijl wij genoten van een heerlijk Patron tequila drankje, ontving hij de prijs van Life After Football-oprichter en ex-Feyenoord-vleugelspeler Regi Blinker en FunX-DJ Fernando Halman. De prijsuitreiking werd bezocht door honderden mede-sportatleten uit de voetbalwereld in een bomvolle Zuiveringshal in Amsterdam-West. Het was de twaalfde keer dat Life After Football de voetbalcultuur vierde met een gala-avond en het is het zesde jaar dat de Fashion Player Award wordt uitgereikt.

https://www.instagram.com/p/B4SVoUZldog/

Genomineerden

In de zes jaar was dit de eerste editie waarin er ook een vrouw werd genomineerd: Oranje Leeuwin en Olympique Lyon-spits Shanice van de Sanden deed ook mee . Niet geheel tevergeefs, want ze was goed voor de tweede plek. Andere genomineerden waren Ajax-doelman André Onana, de Japanse PSV-middenvelder Ritsu Doan en Excelsior-middenvelder Rai Vloet. De kandidaten waren gekozen door de manier waarop zij stijlvol door het leven gaan. Ze weten dan ook hoe ze hun persoonlijkheid moeten uiten met hun kledingkeuze.

Uiteindelijk was het de meest persoonlijke stijl die het publiek wist te overtuigen, wat betekent dat Navarone Foor de prijs naar zich toe kon trekken. Veel van zijn teamgenoten, waaronder zijn Russische coach Leonid Slutsky, hebben via sociale media gepromoot om ook op hem te stemmen. Wat er mede voor zorgde dat Navarone het beste uit de bus kwam.

Life After Football
Reageer op artikel:
Vitesse-middenvelder Navarone Foor wint de award voor Fashion Player 2019
Sluiten