Andy van der Meijde neemt Russische eindbaas Leonid Slutsky mee voor een ritje

Wat een mooi duo zit er dit keer in de auto. Allebei net iets te breed rond de riem en met een flinke dosis humor. Andy en Leonid is het duo dat we verdienen. De oud-profvoetballer en de spraakmakende trainer van Vitesse maken een bijzonder ritje en spreken over van alles en nog wat. Ook bellen ze natuurlijk even Slutsky’s grote vriend Gözübüyük.

Bij Andy in de auto

Wie kent het nog niet? Bij Andy in de auto is het vermakelijke concept van oud-profvoetballer Andy van der Meijde. Terwijl James Gordon dit doet met artiesten, rijdt Andy een rondje met voetballers of in dit geval een trainer. Tijdens het ritje praten ze over voetbal, hun leven, bepaalde gebeurtenissen en nog veel meer. Dit alles zorgt voor een hartstikke vermakelijke 30 minuten van ons leven. We zijn in ieder geval wel blij dat Andy niet gaat zingen.

Leonid Slutsky

Dit keer is de Rus Slutsky aan de beurt. Hij is trainer van Vitesse en was eerder trainer van CSKA Moskou en het Russisch elftal. De coach staat bekend om zijn leuke teksten, openheid en flinke dosis humor. Ook heeft hij een duidelijke mening. Dat weet scheids Gözübüyük maar al te goed. Ze hadden namelijk een verhitte discussie in het verleden, maar de knuffelbeer uit Rusland en de scheids hebben inmiddels de strijdbijl begraven. Dit leidt dan ook tot een mooi belletje in de auto. Verder beschikt de video over scherpe vragen zoals: Did the president suck you already? Al om al een top video. Bekijk snel de beelden als je deze hebt gemist.

Reageer op artikel:
Andy van der Meijde neemt Russische eindbaas Leonid Slutsky mee voor een ritje
Sluiten