In dit restaurant kon je poedelnaakt je eten naar binnen werken

Er zijn fastfoodketens, all-you-can-eat restaurant en restaurants met drie Michellin sterren. Toch was er in Parijs een restaurant die niet voldeed aan dit lijstje. Er is namelijk een tijdje een naaktrestaurant geweest in Parijs waar het dus de bedoeling was, ja, precies zoals de naam het zegt: je moest er naakt je eten naar binnen werken.

We zeiden ‘een tijdje geleden’, omdat de tent al vrij snel weer moest sluiten. Er waren niet genoeg mensen die hier de fun van inzagen.

Naaktrestaurant O’naturel

Je hoefde gelukkig niet naakt te arriveren op het moment dat je bij dit restaurant aankomt. Bij aankomst hoefde je je pas uit te kleden. En ja, echt alles moest achterblijven bij de garderobe. Als je dacht dat je daarna gewoon lekker veel privacy had, omdat je in hokjes dacht te belanden terwijl je aan het eten bent, had je het toch effe flink mis. De tafeltjes stonden gewoon heerlijk hutje mutje bij elkaar, waardoor je niet alleen bij de buren op hun bord kon meekijken. Je hebt keuze uit Franse gerechten en de achtergrondfoto geeft een normaal uitziende restaurantsetting weer. Toch is dit restaurant niet zo ‘normaal’ als het lijkt.

Dat is pech, restaurant weg

Een lekker mals stuk biefstuk naar binnen werken in je naakie, wie wil dat nou niet? Nou, kennelijk een hele bedoel mensen. Het restaurant sloot namelijk belachelijk snel zijn deuren. De opening kreeg wel een waanzinnige grote hoeveelheid media-aandacht, maar toch sloeg het concept niet echt aan. Het schijnt dat de sfeer, het eten en de locatie van het restaurant het probleem waren. Toch best vreemd, alsof naakt eten een normale zaak is, maar dat zal wel aan ons liggen. De locatie lag aan het randje van Parijs, iets wat er voor zorgde dat niet veel klanten het naaktrestaurant gingen bezoeken.

Reageer op artikel:
In dit restaurant kon je poedelnaakt je eten naar binnen werken
Sluiten