Miniot tilt het concept van stijlvolle platenspelers naar een nieuw niveau

Het concept van een platenspeler hoeven we je niet uit te leggen. Je legt een plaat op de draaischijf en vervolgens leest de naald de audio af en vertaalt dit naar je luidsprekers. Dat snappen we allemaal wel. Het is zelfs zo standaard dat ze het bij Miniot tijd vonden om het eens anders aan te pakken. En dus vonden ze de platenspeler opnieuw uit. En nu is het een soort platen… uhh.. wiel?

Miniot Black Wheel

Talloze platenspeler-fabrikanten claimden dat hun platenspeler met recht kon dienen als een stijlvol interieurstuk. En daar hebben ze best een punt. Platenspelers zijn nu populairder dan ooit en je kunt met weinig zo lekker indruk maken als een spannende platencollectie. Miniot speelt in op deze mode door de Black Wheel te lanceren. Nu zijn het niet alleen de soort platen die je punten gaan winnen. Ook de speler an sich is nu een stylish item voor je kamer.

Miniot

De audiofielen onder ons kunnen hun plaatjes er dus rechtop inzetten. En dat is niet alleen maar omdat het er cool uitziet. Het is ook nog eens toegankelijker. Je kunt hem op een tafeltje of kastje zetten, maar het onderstel kan er ook af. Dan kun je hem aan je muur hangen. En ken je dat gekloot met de afspeelsnelheden? Of je je plaat nu op 33 of 45 RPM moet afdraaien? Daar heb je met de Black Wheel ook geen last van. Hij detecteert zelf wat de afspeelsnelheid van de plaat is en past zich aan.

Miniot

En daar is het nog niet afgelopen met de ingenieuze technische foefjes. De Black Wheel heeft een eigen volumeregelaar en een functie om tussen nummers te skippen met één druk op de knop.

Het wordt wel een exclusief apparaatje. Miniot gaat er slechts tien per maand maken. Maar als je snel bent, heb je voor €3.799 de meest stijlvolle platenspeler die je je kunt bedenken.

Miniot
Reageer op artikel:
Miniot tilt het concept van stijlvolle platenspelers naar een nieuw niveau
Sluiten