Beste idee ooit? Frikandel speciaal ijs mogelijk in Overijsselse Ommen

Redactie 13 mei 2018 Entertainment

Een lekkere vette del gemixt in een heerlijk fris ijsje. We moeten er niet aan denken, maar een aantal Ommerse bewoners hebben lekkere trek in het frikandel speciaal ijsje. Via een ijswedstrijd om een nieuwe smaak te ontwikkelen kwamen er een aantal aparte smaken voorbij.

Nu je weet dat een delletje op zijn tijd helemaal niet zo slecht voor je is als dat ze zeggen, sta je vast te popelen. IJssalon Ekkelenkamp in Ommel deed onlangs een oproep naar al hun trouwe ijsklanten. ‘Welk smaak ijs mis jij nu? De winnaar mag de hele zomer gratis ijs eten.’ Halleluja, dat klinkt als de mooiste wedstrijd ooit.

Ice Cream Chocolate GIF by HuffPost - Find & Share on GIPHY

Stel je eigen ijsje samen

De eigenaar van de ijssalon, Ron Ekkelenkamp, lanceerde de website Jouwijs.nl en de aanvragen stroomden binnen. Op de website kun je in enkele makkelijke stappen je eigen ijsje maken. Natuurlijk waren er een aantal koude versnaperingen bij waarbij je vraagtekens zet. Zo kwam iemand met bolletje gehakt-saté en dus met frikandel speciaalijs. Zie jij je al een coupe frikandel speciaal bestellen?

Frikandellenrecord

De wedstrijd loopt nog tot 21 mei, dus sla je slag. Voor je het weet zit jij de hele zomer, elke dag op het terras frikandel speciaalijs te eten. Hoeveel bolletjes kun je op? De meeste frikandellen in zo’n kort mogelijk tijd ging naar de Belg Joachim Crape.

Reageer op artikel:
Beste idee ooit? Frikandel speciaal ijs mogelijk in Overijsselse Ommen
Sluiten