Wordt Michael B. Jordan de nieuwe Superman?

redactie 14 sep 2018 Entertainment

Henry Cavill heeft afgelopen week het nieuws de wereld in geslingerd dat hij zijn rode cape definitief gaat opbergen. Hij heeft drie keer in de huid mogen kruipen van Superman. Filmmaatschappij Warner Bros moet een nieuwe Superman kiezen omdat Henry naar verluid een te drukke agenda heeft en omdat hij niet zoveel zin had om weer in het strakke pak te kruipen.

Henry speelde de hoofdrol in drie Superman-films Man of Steel (2013), Batman vs Superman (2016) en Justice League (2017). Eigenlijk zouden er nog meer films moeten komen met hem in de hoofdrol, maar Warner Bros wil zich nu vooral gaan focussen op de vrouwelijke variant: Supergirl.

De nieuwe Superman?

Omdat we niet willen dat de wereld ten onder gaat, moet er snel een nieuwe Superman worden gekozen. Volgens verschillende Amerikaanse websites gaat de keuze waarschijnlijk vallen op Micheal B. Jordan. Niet te verwarren met de legendarische basketballer Michael Jordan, hoewel dat misschien ook best tof zal zijn. Michael B. Jordan kun je kennen uit de Marvelfilm Black Panther, maar ook van de Rocky spin-off Creed.

Geduld

Warner wil volgens andere Amerikaanse bronnen nog een paar jaar wachten voordat ze nieuwe Superman kiezen. Een schrale troost: Henry Cavill is binnenkort te zien In de Netflix-serie The Wichter. Wij houden jullie op de hoogte. Vroeg of laat zal Superman weer rond moeten vliegen om het kwaad te bestrijden. Wie weet gaat Jordan onze redder wel worden.

 

Reageer op artikel:
Wordt Michael B. Jordan de nieuwe Superman?
Sluiten