Meenk is het lekkerste dropje om te geven

Zo’n authentiek Hollands dropje, daar kan je ons wel voor wakker maken, want ‘oh wat zijn we toch dol op drop met z’n allen!’ Dit najaar slaat Meenk terug met niet één, niet twee, maar vijf verbluffende geschenkdozen vol heerlijke verrassingen. Meenk komt met de ultieme verwennerij voor dropliefhebbers of iedereen die zijn geliefde, vriend, familielid of collega wil verwennen met een dropje.

Je hoort wel eens van mensen die geëmigreerd zijn, wat mis je het meest aan Nederland: “Drop, drop!” Daar hebben ze bij Meenk perfect op ingespeeld.  Waar chocolade voorheen het lekkernijtje was om in een mooie verpakking te geven, blaast Meenk met hun nieuwe concept deze ideeën even omver. Kies voor een dropje en leg zo’n schitterende luxe doos met drop van Meenk maar onder de boom met Kerst.

Meenk

Dropparadijs

Bij Meenk weten ze het iedereen wel naar hun zin te maken. Een elegante doos met een lint eromheen, die graag door jou geopend wil worden. En zodra je eenmaal die strik hebt losgemaakt, word je overdonderd door een dropparadijs. Meenk heeft zijn game wat verhoogd en een onweerstaanbare dropproeverij toegevoegd aan deze luxueuze verpakkingen.

Je bent een enorme dropliefhebber, of je kent iemand die een waanzinnige dropliefhebber is: dit is een topcadeau voor elke gelegenheid. Verjaardagen, jubilea, of gewoon een maandagmiddag wanneer je zin hebt in iets lekkers.

Meenk

Het lekkerste dropje om te geven

En niet te vergeten, er is voor ieder wat wils: zoet, zout, salmiakssmaken, Meenk’s dropjes, niet voor niets ‘het lekkerste dropje om te geven’, staan garant voor een smaakvolle ervaring die je smaakpapillen laat dansen van vreugde.

Je kunt nu je smaakpapillen verwennen met de vernieuwde Meenk cadeauverpakkingen. Ze komen in drie maten: 2-luiks, 3-luiks en 4-luiks.

Wil je meer weten over de nieuwe dropproducten van Meenk? Kijk op meenkdrop.nl!    

Reageer op artikel:
Meenk is het lekkerste dropje om te geven
Sluiten