Mariah Carey heeft 53 miljoen euro verdiend ‘All I Want for Christmas Is You’

redactie 19 dec 2018 Entertainment

You love it or you hate it, een gulden middenweg lijkt er niet te bestaan als het om ‘All I Want for Christmas Is You’ van Mariah Carey gaat. Het is misschien wel het meest uitgemolken kerstnummer ooit. En ze verdiend er grof geld aan: zo’n  60 miljoen dollar, omgerekend ongeveer 53 miljoen euro. 

Het beroemde nummer is naar verluidt in 15 minuutjes geschreven. Het gekke is dat Mariah eigenlijk geen kerstnummer wilde, omdat ze het maar oubollig vond. Toch is het maar goed dat het zo is gegaan, ze heeft er namelijk een aardig slaatje uitgeslagen. Haar toenmalige echtgenoot en muziekproducer Tommy Mottola vond dat ze het door moest zetten en daar mag ze hem nog best wel heel dankbaar voor zijn. Hij is trouwens ook die dude die de kerstman speelt in de iconische videoclip.

Bijna 25 jaar geleden

Het liedje is volgend jaar alweer 25 jaar oud, ja vriend, de tijd vliegt. De single kwam uit in 1994. Een mooi jaar. Mariah was vorige week nog in ons landje voor een kerstconcert in de Ziggo Dome. Dat scheen een hele gezellige bende te zijn als we de recensies mogen geloven, inclusief een flinke lading kunstsneeuw.

View this post on Instagram

Ready to take the stage in Amsterdam!! 💖 Was excited to see the limited edition red vinyl of Merry Christmas in my dressing room! 🎄😘

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey) on

Reageer op artikel:
Mariah Carey heeft 53 miljoen euro verdiend ‘All I Want for Christmas Is You’
Sluiten