Kerstballen met drank erin is wat ons betreft de mooiste kersttrend tot nu toe

redactie 10 dec 2018 Entertainment

Sommige trends kun je beter links laten liggen, zeker rond de kersttijd. Deze trend kunnen we natuurlijk niet negeren. Zo’n kerstboom versieren is ronduit kutwerk, gelukkig is er nu iets waardoor zelfs dat leuker wordt. Kerstballen met drank erin, een trend die belachelijk populair aan het worden is. Daar kijken wij niet eens heel erg van op.

Zet Driving Home for Christmas van Chris Rea alvast maar aan om dik in de stemming in te komen. Deze drankballen kun je lekker in je groene graftak hangen, de vraag is natuurlijk hoelang ze daar blijven hangen. Het zit er als decoratie ook gewoon retevet uit, maar natuurlijk moet je ze uiteindelijk wel gaan opzuipen. Wat  een straf. Vul je ze daarna toch gewoon weer bij?

Gin, wodka en whisky

Je moet ze wel effe laten importeren uit The UK. The Lakes Distillery’s verkoopt deze geniale kerstdecoraties in verschillende varianten. Zo heb je kerstballen met whisky, wodka en gin. Ze zijn niet eens heel duur. Voor een sixpack met 6 drankballen leg je zo’n 17 euro neer, maar dan heb je wel wat bijzonders in de boom hangen. Je kan overigens ook gewoon lege kerstballen bestellen in Nederland, dan kun je ze zelfs vullen met pils. Deze sets kosten rond de 15 euro. Cheers mate!

RTL

Reageer op artikel:
Kerstballen met drank erin is wat ons betreft de mooiste kersttrend tot nu toe
Sluiten