Zo zou de SUV van Ferrari eruit kunnen komen te zien

redactie 19 dec 2018 Machines

Alles en iedereen rijdt tegenwoordig SUV’s en crossovers. Met een simpele coupé of sedan hoor je er gewoon niet meer bij. Zelfs in een Rolls Royce, Lamborghini of Aston Martin wordt je nagekeken als die trieste zak die nog steeds in een sportwagen rijdt. Lame! Het enige wat deze merken nog kunnen doen is meegaan in de hype.

Dat betekent offroaders bouwen die eigenlijk nooit offroad gaan. Meestal is dat maar goed ook, want zodra ze moeilijk terrein in rijden vallen de prestaties vaak behoorlijk tegen. Kijk bijvoorbeeld naar de Rolls Royce Cullinan, alsof naast de oprit van de eigenaar ooit over een onverharde weg zal rijden. Toch blijven autobouwers stug door, kijk maar naar de Lamborghini Urus of de Bentley Bentayga. Zelfs Aston Martin komt met een SUV genaamd de Aston Martin DBX. Mist er nog eentje uit dit rijtje? Ja, Ferrari. Gaat dan zelfs dit legendarische sportwagenmerk zich wagen aan een snelle SUV? Ja, dat hebben ze namelijk al bevestigd.

Ferrari Purosangue

De Ferrari SUV zal door het leven gaan onder de naam ‘Purosangue’, letterlijk vertaald betekent dit volbloed. Hoe dit ding er precies uit moet komen te zien is nog niet duidelijk. Gelukkig hebben we altijd Photoshop-helden die hun interpretatie van de Ferrari Purosangue wel even uit willen beelden. Daarom hier enkele voorbeelden van hoe de SUV van Ferrari, die je ergens de komende jaren kunt verwachten, eruit zou kunnen komen te zien.

 

Reageer op artikel:
Zo zou de SUV van Ferrari eruit kunnen komen te zien
Sluiten