Dit resort op de Malediven is het vakantieparadijs op aarde

Redactie 12 feb 2018 Entertainment

Soms is de omgeving zo mooi dat je de vruchten niet van de bomen durft te eten. Een van deze plekken op aarde kun je vinden door een klein etmaal in het vliegtuig te spenderen. Parelwitte stranden, palmbomen en water zo blauw en helder dat het lijkt alsof je in Poseidon zijn badkuip bent beland. Dit resort moet hemel op aarde zijn of op z’n minst de ideale vakantie.

Deze privé luxueuze huisjes lijken bijna boven het water te zweven. Nog nooit was je zo dichtbij het water. Het erge is nog dat wanneer je niet van zout water houd je ook gewoon een skinnydip kan nemen in je eigen zwembadje. Hou op met me. Zoals op de foto’s te zien zijn, zijn de huisjes uiterst schoon, groot, luxe en stijlvol, alles is aanwezig om jou vakantie één van de onvergetelijke soort te maken.

De Malediven staan bekend om de prachtige koraalriffen die, vooral bij dit resort, uiterst dichtbij zijn. Na een paar golflengtes zwem je samen met de Nemo’s naar de mooiste plekjes van deze helderblauwe zee. Wanneer de zee je even teveel wordt trek je over de tientallen kleine eilandjes opzoek naar de inheemse cultuur en laat je zo, op elk vlak, het vakantiegevoel je geheel overmeesteren. Bij het Amilia Fushi Resort moet je zijn!

Foto’s: Amilia Fushi Resort

Ballinnn.com

Reageer op artikel:
Dit resort op de Malediven is het vakantieparadijs op aarde
Sluiten