BMW-fans opgelet, er is een nieuwe BMW M2 met nog meer paardenkracht!

jun 14 , 18:58 Machines
p90553475 lowres der neue bmw m2 06 2
We schrijven vaak over nieuwe auto’s en je ziet elk merk wel een keer voorbijkomen. Maar als onze vrienden van BMW een nieuw beestje aankondigen letten wij altijd nét iets beter op. Dit keer is het de nieuwe BMW M2 die ze aan ons onthullen, we zullen jullie de highlights eens even laten zien!
En als die nieuwe M2 dan ook met verbeterde specificaties komt, zijn wij helemaal verkocht. Hij is krachtiger, explosiever en voorzien van innovatieve uitrusting. Daarnaast is het interieur vernieuwd en zijn er frisse designaccenten toegevoegd. Alle reden dus om eens even een kijkje te nemen naar wát er dan precies veranderd is!

BMW M2

Onder de motorkap vind je een zes-cilinder-in-lijn waar door extra vermogen en koppel uit vloeit. Als je echt alles uit deze auto wilt halen moet je hem in het toerenbereik hebben tussen 2650 en 6130 toeren per minuut. Dan is namelijk het volledige vermogen van de M2 beschikbaar. Wat ook een gave feature is aan de nieuwe M2 is dat je hem nog steeds kan kopen in een automaat, maar je kunt ook nog steeds kiezen voor een handgeschakelde bak, dat houdt het lekker authentiek.

Stoelen en stuurwiel

BMW heeft het stuurwiel van de nieuwe M2 verbeterd. Het standaard M Sportstuurwiel is bekleed met leer, heeft een afgeplatte onderkant en strakke spaken. Met een rode markering bovenaan, schakelpaddles en M-knoppen voor persoonlijke instellingen krijg je echt dat racegevoel. Er is nu ook een alcantara versie beschikbaar en beide stuurwielen kunnen verwarmd worden. De nieuwe M2 biedt nu optionele M Sportstoelen in een opvallende rood-zwarte uitvoering. Voor de echte liefhebbers zijn er lichtgewicht M Carbon kuipstoelen. Deze waren eerst alleen verkrijgbaar met het M Race Track Pack, maar nu kun je ze ook los krijgen. Ze zijn bekleed met luxe leren Merino en hebben elektrische instelmogelijkheden, afneembare hoofdsteunen en opties voor meerpuntsgordels, wat zowel comfort als prestaties verbetert. Met deze updates biedt de BMW M2 een ongeëvenaarde rijervaring. De consumentenadviesprijs begint bij €123.969.-
Delen met
Ook interessant