Maak kennis met de dame die beweert de meeste Tindermatches te hebben

Redactie 10 feb 2017 Girls

De meeste mensen zijn allang blij als ze op Tinder een match hebben, het is altijd fijn dat er iemand is, naast je huisdier en moeder, die jou leuk vindt. Sommige knappe dames hebben meerdere matches per week en een enkeling heeft er zelfs dagelijks eentje. Nu bestaat er natuurlijk altijd een overtreffende trap.

Het Australische model Jazz Egger beweert dat ze het grootste aantal matches heeft van alle mensen die Tinder gebruiken. Nu is dat nogal een uitspraak aangezien miljoenen mensen regelmatig swipen op zoek naar een leuke date. Jazz vertelt dat ze ruim 5400 keer naar rechts is geveegd, dat is een enorm hoeveelheid aan positieve swipes. Daarnaast claimt de Australische dat ze dagelijks ook veel zogenoemde superlikes ontvangt, dat houdt in dat meerdere mensen per dag wel heel erg enthousiast van haar worden en Jazz de hoogste beoordeling geven.

fresh #digitals ? #polas

A photo posted by J A Z Z E G G E R ???? (@jazzegger) on

Nu wordt al die aandacht op Tinder een beetje te veel voor Jazz, ze kan onmogelijk alle matches meer bijhouden, laat staan dat ze er op kan reageren. Ze zette op haar Tinderprofiel dan ook dat ze alleen nog maar reageert op de meest interessante berichten die ze heel leuk vindt. Dit heeft mannen aangespoord zo origineel mogelijke openingszinnen te lanceren en zelfs vakanties aan te bieden als ze op date met Jazz mogen.

Momenteel woont het model in Londen om aan haar modellencarrière te werken. Gezien alle aandacht op Tinder zal dat niet heel moeilijk zijn. We zijn benieuwd naar de volgende dame die beweert de meeste matches te hebben. Tot die tijd moeten jullie het doen met de foto’s en filmpjes van Jazz, ook geen straf denken wij.

 

 

-messy hair and thirsty heart- new shot by gorgeous @verenamandragora happy new year! Bin dankbar für all die tollen Leute, die ich dieses Jahr kennenlernen durfte.♡

A photo posted by J A Z Z E G G E R ???? (@jazzegger) on

Maxim

Reageer op artikel:
Maak kennis met de dame die beweert de meeste Tindermatches te hebben
Sluiten