Mega hete Charlotte McKinney doet sexy met Ferrari

Redactie 9 feb 2017 Girls

Charlotte McKinney is voor ons zeker geen onbekende. Ze deed al verschillende shoots, films en shows waaraan ze een grote schare trouwe fans aan te danken heeft. Haar bekendheid kreeg in 2015 een enorme boost toen ze in een extreem hete reclame speelde voor burgerzaak Carl’s Jr., deze commercial kun je onderaan fijn terugkijken. Laten we eerlijk zijn: Charlotte is gewoon een knapperd.

Komende zomer kunnen we deze Amerikaanse schoonheid aanschouwen in de nieuwe Baywatch-film en het zou zomaar kunnen dat Charlotte de nieuwe Pamela Anderson wordt, al werd ze eerder al vergeleken met Kate Upton, ook niet de  minsten!

Fotograaf Josh Ryan besloot deze overheerlijke dame te vragen voor een serie kiekjes met Ferrari als thema en dat kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen. Twee dingen waar we dol op zijn gecombineerd in één shoot, dit is het kijken waard. Charlotte is een zeer verleidelijke vrouw op deze plaatjes, wij smelten en vliegen het liefst zo snel mogelijk naar Orlando in Florida om haar vader om haar hand te vragen!

 

 

 

Maxim

Reageer op artikel:
Mega hete Charlotte McKinney doet sexy met Ferrari
Sluiten