Man beweert het monster van Loch Ness te hebben begraven onder middelbare school

Het is een eeuwenoude mythe, het Monster van Loch Ness. Al jaren vragen we ons af of het beest nog bestaat, of überhaupt heeft bestaan. Eindelijk is er iemand, die beweert meer te weten over Nessie.

De beste man beweert namelijk dat hij het beest na de ontdekking, zo’n 81 jaar geleden, heeft begraven. Hoewel het ons logisch lijkt dat je na het vinden van een onbekend wezen, het direct rapporteert aan de hulpdiensten, is dit echter nooit gebeurd. Enthousiastelingen van het monstertje kunnen dus stoppen met zoeken, het antwoord op de eeuwenoude vraag lijkt er te zijn.

Monster van Loch Ness 

De tot nu toe onbekende man claimt dat hij ruim 80 jaar geleden in het Schotse Gourock het wereldberoemde wezen heeft gevonden. Het lichaam zou volgens hem een vorm hebben van iets dat de wereld nog nooit zou hebben gezien. In plaats van het monster te bewaren, besloot hij om het beest in stukken te hakken en te begraven. Waarom? Het beestje was na vangst inmiddels al overleden en de stank dat uit het lichaam kwam, begon ‘m erg te storen. Het lichaam werd dus wel begraven met voorbedachte rade.

Lichaam van Nessie opgraven

Het idee van de man was om het lichaam op te graven, wanneer het vlees van het lichaam was ontbonden. Op die manier konden de autoriteiten aan de slag met het onderzoeken van de botten, zonder dat ze in de stank zouden zitten. Dit is er echter nooit van gekomen, want meneer was jaren later verhuisd. Ietwat later werd er op de plek waar het zogenaamde lichaam van Nessie begraven zou zijn, een middelbare school gebouwd. Waarom worden de botten dan niet opgegraven? De Schotse autoriteiten zijn bang dat er na 81 jaar onder de grond te hebben gelegen, nog maar weinig over is gebleven van het wereldberoemde beest. Wij vragen ons af of we dit verhaal moeten geloven, vooralsnog blijft dit alles een mysterie.

Reageer op artikel:
Man beweert het monster van Loch Ness te hebben begraven onder middelbare school
Sluiten