De eerste beelden Lion King remake doen ons verlangen naar meer

redactie 23 nov 2018 Entertainment

We wisten al een tijdje dat het zou gebeuren. Nu hebben wij de allereerste beelden van de remake van The Lion King te pakken. Het is toch spannend, want je wilt niet teleurgesteld worden, anders kun je je hele jeugd in een grafkist dumpen. Gelukkig is de eerste trailer retevet, we kunnen opgelucht ademhalen. 

Wie had er nou vroeger niet The Lion King op videoband? Maak je op voor een feestje van nostalgie, want Simba en consorten zijn back. De stemmen in de live action film worden gedaan door andere Donald Glover als Simba en Beyoncé als Nala.

Thuiskomen

Deze trailer is als thuiskomen in warm huis met een koelkast vol pils. Want bedwelmend is het absoluut. De film is geregisseerd door Jon Favreau, hij was ook verantwoordelijk voor de live action film Jungle Book. Daarnaast kun je hem kennen als Pete Becker uit de hitserie Friends.

Verhaal

De eerste Lion King -of Leeuwenkoning in het Nederlands- kwam uit in 1994. Voor de snelle rekenaars onder jullie: da’s volgend jaar alweer 25 jaar geleden. Het is dus niet zo gek dat Disney besloot een remake van deze classic te maken. Het verhaal speelt zich af in In Afrika. Daar wordt de jonge leeuw Simba geboren. Hij is de zoon van leeuwenkoning Mufasa. Daar is Mufasa’s jaloerse broer Scar absoluut niet happy mee, want hij is dan niet meer de eerste troonopvolger. Terwijl Simba een vet leuke jeugd heeft in papa’s koninkrijk, smeedt Scar samen met een groep hyena’s een plan om zowel Mufasa als Simba uit de weg te ruimen. Wat een kutbeest is het toch ook.

Vanaf 19 juli 2019 kunnen we de film bewonderen op het witte doek.

 

 

AD

Reageer op artikel:
De eerste beelden Lion King remake doen ons verlangen naar meer
Sluiten