Binnenkijken in het 200 miljoen euro kostende vakantiejacht van Jay-Z en Beyoncé

Redactie 25 jul 2018 Machines

Jay-Z en Beyoncé vormen waarschijnlijk het meest succesvolle koppel op aarde. Het geld is niet aan te slepen dus laten ze het af en toe ook eens flink hangen. Waar normale stervelingen de caravan pakken richting Zuid-Frankrijk of het vliegtuig naar Barcelona, chillen zij als zonnekoningen op het superdeluxe Kismet superjacht van miljardair Shahid Khan.

Huursommetje

Het schip kost ruim 200 miljoen euro in aanschaf, maar Jay en Bey huurden ‘m voor een weekje. Kost het jetsetkoppel wel een paar centen, want de huursom bedraag zo’n 1,2 miljoen per week. Dan heb je wel een bioscoop, basketbalveld en een helipad aan boord. Miljardair Shahid Khan is dus eigenaar van dit gruwelijke jacht en kwam een tijdje terug in het nieuws toen hij het Wembley stadion wilde kopen. Daarnaast is ‘ie ook nog de eigenaar van NFL-team Jacksonville Jaguars. Het moge duidelijk dat hij aaan poen geen gebrek heeft.

Vakantie in Capri

Jay-Z en Beyonce kunnen het met gemak betalen, want het afgelopen jaar alleen al wisten zij een kleine 150 miljoen euro aan inkomsten binnen te zingen, rappen en ondernemen. Ze hebben een mooi plekje voor hun vakantie uitgekozen, want met hun superjacht varen ze in de wateren rondom het paradijselijke Italiaanse Capri, vlabij Napels en de Amalifkust.

Drijvend vijf sterren hotel

Alle luxe die je maar kan wensen, vind je aan boord van dit monsterlijke jacht. Chillen in de jacuzzi, het zwembad of de spa. En voor een snelle shot aan adrenaline klim je gewoon op de jetski of ga je waterskiën. Je kunt met zestien man aan boord, verdeeld over acht slaapkamers. Dit schip is gewoon een drijvend vijf sterren hotel man. Mocht je nog een flinke pot geld hebben staan ergens, jij kan de volgende zijn die chillt op dit luxe jacht.

Foto’s: Moran Yachts.

Reageer op artikel:
Binnenkijken in het 200 miljoen euro kostende vakantiejacht van Jay-Z en Beyoncé
Sluiten